Her kan du købe et udvalg af vores bedste sorter!

Udvalgte sorter af vores økologiske tomatplanter, chiliplanter, krydderurter mv. fås nu flere steder i landet!

I flere år har kunder efterspurgt udsalgssteder af vores planter i andre dele af Danmark. Nu er det endeligt muligt. Vi er super glade for at kunne anbefale de 5 nedenstående planteskoler, som i år videresælger vores økologiske planter. Stederne er kendt for høj kvalitet og god vejledning. De forhandler selvfølgelig ikke hele vores sortiment, men et udvalg af vores bedste sorter, med hovedvægt på god smag.

Gug Planteskole

Indkildevej 17, Gug
9210 Aalborg SØ
Hjemmeside

Hobby Haven

Møllebakken 52 A
8361 Hasselager
Hjemmeside

Aldershvile Planteskole

Bagsværdvej 194
2880 Bagsværd
Hjemmeside

Botanisk Have

Statens Naturhistoriske Museum
Botanisk Haves Butik
Gothersgade 128
1123 København K
Hjemmeside

 

 

 

Tivoli

Spiselige krukker og bede til Tivoli

Vi har i flere år lavet spiselige krukker og bede til Tivoli, både til glæde for de besøgende gæster i haven og for de mange restauranter.

Bedene og krukkerne har vi beplantet med alt fra krydderurter, bladbeder, auberginer, tomater, bønner og spiselige blomster, Prydværdien er vigtig i sådan en smuk besøgshave, men nytteværdien er også værd at tage med. De er nogle rigtig showstoppere, for folk stopper straks op og forundres over at der pludselig hænger en aubergine eller  i potten. Kokkene nyder også godt af de spiselige haver, hvor de inspireres og kan plukke urter til deres menuer.

Vi laver disse spiselige krukker på bestilling. Kontakt os i det tidlige forår og hør nærmere.

 

 

 

 

Johan Bülow

Chili og lakrids i skøn forening.

Vi har igennem mange år haft et godt og tæt samarbejde Johan Bülow og lakridsfabrikken.

Vi producerer flere forskellige sorter af chili til dem og de tryller dem på magisk vis ned i deres lækre bløde, håndlavede lakridser. Dette ender ud i en skøn hot forening af det bedste fra to verdner. Vi har også salg af Johan Bülows lakridser i vores drivhusbutik og nogle varianter er specielt udviklet til os og vores glade chilifans.

 

 

 

Tomatsmagning

Lørdag den 24. august 2024 kl. 13.00 – 15.30

Kom og smag på cirka 90 tomatsorter, hør et inspirerende og underholdende foredrag, se planterne og notér dig hvilke tomatsorter der skal være dine favoritter til haven og drivhuset næste år.

TOMATERNE er det store og altoverskyggende omdrejningspunkt denne dag! Vi skal smage, opleve planterne, diskutere dyrkning og meget mere under foredraget. Vi skal tale om anvendelse af denne verdens mest udbredte frugt, og der vil være små smagsprøver med tomatoverraskelser. Vores nøje udvalgte og fremtestede tomatsorter dyrker og høster vi selv, en høst vi bl.a. leverer til nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter såsom Noma, Amass, Relæ samt Aamanns, hvis kokke vi er stolte af at have som nogle af vores nærmeste samarbejdspartnere.

Foredragsholder er Lene Tvedegaard, indehaver af Gartneri Toftegaard og forfatter til flere bøger.

KØB BILLETTER HER

Max. deltagere 140

Praktisk info:

Tidspunkt: Lørdag den 24. august 2024 kl. 13.00 – 15.30

Voksne 185 kr. - børn under 7 år er gratis. (Børn kun ifølge med betalende voksne) og kan købes HER. 

OBS: Du kan vise den ordrebekræftelse du modtager på din mail på din telefon eller på print ved indgangen.