Her kan du købe et udvalg af vores bedste sorter!

Udvalgte sorter af vores økologiske tomatplanter, chiliplanter, krydderurter mv. fås nu flere steder i landet!

I flere år har kunder efterspurgt udsalgssteder af vores planter i andre dele af Danmark. Nu er det endeligt muligt. Vi er super glade for at kunne anbefale de 5 nedenstående planteskoler, som i år videresælger vores økologiske planter. Stederne er kendt for høj kvalitet og god vejledning. De forhandler selvfølgelig ikke hele vores sortiment, men et udvalg af vores bedste sorter, med hovedvægt på god smag.

Gug Planteskole

Indkildevej 17, Gug
9210 Aalborg SØ
www.gugplanteskole.dk

Hobby Haven

Møllebakken 52 A
8361 Hasselager
www.hobby-haven.dk

Faster's Have

J.F Willumsens Vej 40
3600 Frederikssund
www.fastershave.dk

Aldershvile Planteskole

Bagsværdvej 194
2880 Bagsværd
www.aldershvile-planteskole.dk

Hørsholm Planteskole

Sjælsmarkvej 5-11
2970 Hørsholm
www.horsholmplanteskole.dk

 

 

 

Tivoli

Spiselige krukker og bede til Tivoli

Vi har i flere år lavet spiselige krukker og bede til Tivoli, både til glæde for de besøgende gæster i haven og for de mange restauranter.

Bedene og krukkerne har vi beplantet med alt fra krydderurter, bladbeder, auberginer, tomater, bønner og spiselige blomster, Prydværdien er vigtig i sådan en smuk besøgshave, men nytteværdien er også værd at tage med. De er nogle rigtig showstoppere, for folk stopper straks op og forundres over at der pludselig hænger en aubergine eller  i potten. Kokkene nyder også godt af de spiselige haver, hvor de inspireres og kan plukke urter til deres menuer.

Vi laver disse spiselige krukker på bestilling. Kontakt os i det tidlige forår og hør nærmere.

 

 

 

 

Johan Bülow

Chili og lakrids i skøn forening.

Vi har igennem mange år haft et godt og tæt samarbejde Johan Bülow og lakridsfabrikken.

Vi producerer flere forskellige sorter af chili til dem og de tryller dem på magisk vis ned i deres lækre bløde, håndlavede lakridser. Dette ender ud i en skøn hot forening af det bedste fra to verdner. Vi har også salg af Johan Bülows lakridser i vores drivhusbutik og nogle varianter er specielt udviklet til os og vores glade chilifans.