Planter:

Det er muligt at bestille fra 8 planter og opefter. Vi pakker i kasser med op til 10 planter. Skal man derfor udnytte forsendelsesomkostningerne bedst er det ved bestilling af 10 planter, 20 planter eller 30 planter og så fremdeles. Vi har valgt disse antal for at mindske forsendelsesomkostningen per plante. Er 10 planter for mange, så prøv at få andre med på ideen, og del forsendelsen. Det er muligt at vælge, hvilken dato varen gerne modtages - se nedenfor. 

Såfremt en vare er udsolgt vil Gartneri Toftegaard forsøge telefonisk at få fat i dig som kunde for at du kan være med til at bestemme bedst mulige erstatningsvare. Kan Gartneri Toftegaard ikke få fat i kunden, vil der blive sendt bedste bud på erstatningsvare.

Levering:

Ved køb af planter leverer vi med de Danske fragtmænd. Det er ikke nødvendigt at være hjemme, når pakken leveres. For at gøre det bedst mulige for planterne, har fragtmanden ordre til at sætte pakken på adressen, også hvis der ikke er nogen hjemme. Leveringstidspunkt er med forbehold for, at De Danske Fragtmænd kan forsinke leveringen (f.eks. 1 døgn). Vær opmærksom på at Danske Fragtmænd kan have stillet din plantekasse i garagen eller ligende. Så inden du ringer og efterlyser pakken hos os eller Danske Fragtmænd: Kig lige efter den! Det kan være pakken allerede er leveret.

Der kan være mellem 8-10 planter i en kasse til samme fragtpris. Vi sender kun ordrer med min. 8 planter! 

NB! Vær venligst opmærksom på at levering til de danske øer tager et døgn længere!

Muligheder for køb af planter i april & maj 2024:


DIREKTE TIL DIN HOVEDDØR I APRIL & MAJ:
De danske fragtmænd leverer planterne og du behøver ikke at være hjemme ved modtagelse. Der bestilles minimum 8 planter, og der kan ved betaling vælges mellem følgende leveringsdatoer:  
 
18/4 - 24/4 - 2/5 - 8/5 - 16/5 - 23/5 - 30/5

Bøger & gavekort:

Vi sender bøger og gavekort ud med Post Danmark, med levering inden for en uge efter bestilling. 

Reklamationsret:

Reklamationer skal være os i hænde 24 timer efter modtagelsen af varen. Hvis varen mod forventning er beskadiget under transporten vil den selvfølgelig blive erstattet.

Fortrydelsesret:

Der er naturligvis gængs fortrydelsesret på 14 dage på varer fra Gartneri Toftegaard. Hvis kunden fortryder, skal kunden dække omkostninger til returnering af varen, og varen skal returneres i samme stand (ubetydelige skader) og mængde, som den var ved modtagelse. Vi på Gartneri Toftegaard er enige i, at det er svært at forholde sig til når det er planter det drejer sig om, så ring til os på telefonnummer: 56217163.
 

Betaling:

Kort - Når du handler direkte på Gartneri Toftegaards hjemmeside, så kan du betale med dankort, visa eller mastercerd. Pengene bliver ikke trukket på dit kort før vi har pakket din ordre og den er klar til afsendelse.

Bankoverførsel - Pengene overføres til konto nummer: reg. 4865 - 4869038784, hvis kortbetaling ikke er mulig.

Mobilepay - Det er også muligt at betale med mobilepay, men vi henviser til at du helst betaler med kort grundet de høje gebyre.

Der er ingen betaling på efterkrav.

Tomatsmagning

Lørdag den 24. august 2024 kl. 13.00 – 15.30

Kom og smag på cirka 90 tomatsorter, hør et inspirerende og underholdende foredrag, se planterne og notér dig hvilke tomatsorter der skal være dine favoritter til haven og drivhuset næste år.

TOMATERNE er det store og altoverskyggende omdrejningspunkt denne dag! Vi skal smage, opleve planterne, diskutere dyrkning og meget mere under foredraget. Vi skal tale om anvendelse af denne verdens mest udbredte frugt, og der vil være små smagsprøver med tomatoverraskelser. Vores nøje udvalgte og fremtestede tomatsorter dyrker og høster vi selv, en høst vi bl.a. leverer til nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter såsom Noma, Amass, Relæ samt Aamanns, hvis kokke vi er stolte af at have som nogle af vores nærmeste samarbejdspartnere.

Foredragsholder er Lene Tvedegaard, indehaver af Gartneri Toftegaard og forfatter til flere bøger.

KØB BILLETTER HER

Max. deltagere 140

Praktisk info:

Tidspunkt: Lørdag den 24. august 2024 kl. 13.00 – 15.30

Voksne 185 kr. - børn under 7 år er gratis. (Børn kun ifølge med betalende voksne) og kan købes HER. 

OBS: Du kan vise den ordrebekræftelse du modtager på din mail på din telefon eller på print ved indgangen.