FOTO LOCATION

Frodig skønhed og unikt forfald! 

 

Vi udlejer gerne Gartneri Toftegaard’s gamle unikke stemningsfyldte trædrivhuse som foto location til produktfoto, modereportager mm. På Gartneri Toftegaard finder du en sjælden autencitet, højt til loftet og et fantastisk lysindfald gennem de store vinduespartier. Drivhusene afspejler en vifte af location muligheder, der alle er unikke på hver sin måde. Vi byder på afskallet maling, rå mure og frodighed. Gartneriets stemningsfyldte atmosfære danner flot kontrast til moderne design mm. Vi bruges af virksomheder, bureauer samt mode- og reklamefotografer.

Kontakt tina@gartneri-toftegaard.dk og få en snak om muligheder.

 

 

 

 

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.