Tomat & Chilismagning i Tivoli

Lørdag den 9. september 2023 kl. 11:00-16:00

SMAGSPRØVER – PLANTESALG – DELIKATESSER – FOREDRAG

Smag på sensommeren, når Tivoli, i samarbejde med Gartneri Toftegaard, traditionen tro inviterer til Chili & Tomatsmagning. Eftermiddagen vil, ud over smagsprøver på både tomater og chili, også byde på foredrag, salg af planter, plakater, bøger m.m. Alt sammen under kyndig vejledning fra de søde gartnere og frivillige fra Gartneri Toftegaard. Lene Tvedegaard, forfatter til flere bøger om chili, tomater og krydderurter holder foredrag to gange om henholdsvis tomat og chili med masser af tips omkring dyrkning og anvendelse.

Siden 2017 har Tivolis gæster været smagsdommere i den store chilismagning, hvor man kan lave en rask lille konkurrence med sig selv, eller dem man følges med: hvor langt kan man komme op ad chili-barometeret. Smagningen af tomater indeholder nogle af de bedste tomatsorter der kan opdrives.

Oplev det hele på denne skønne ’Toftegaard dag’ i Tivoli og få en smagsoplevelse helt ud over det sædvanlige!

PS! Vi søger frivillige til at hjælpe os på dagen - hvis du vil være frivillig så kontakt tina@gartneri-toftegaard.dk

Praktisk info:

Sted: Tivoli - pergolaerne ved koncerthuset og plænen

Tidspunkt: Lørdag den 9. september 2023 fra kl. 11:00-16:00.

Arrangementet er gratis for Tivoli's gæster.

PS! Vi søger frivillige til at hjælpe os på dagen - hvis du vil være frivillig så skriv til os på post@gartneri-toftegaard.dk 

 

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.