Chilismagning i september

Lørdag den 2. september 2023 kl. 13:00 - 15:30

SMAGSPRØVER – PLANTESALG – DELIKATESSER – FOREDRAG

Kom og smag på cirka 100 chilisorter, hør et inspirerende og underholdende foredrag, se planterne og notér dig hvilke chilisorter der skal være dine favoritter til haven og drivhuset næste år.

Start smagning ved styrke 0 og arbejd dig opad, evt. helt op til styrke 14. Prøv nye testsorter og hjælp os med at vurdere styrken. Oplev de mange fantastiske aromaer fra chilisorter, der kan gøre en stor forskel i maden. Vi taler om chilidyrkning, overvintring, gødskning, chiliens oprindelse og ikke mindst anvendelse. Hvordan bruger vi bedst chili i mad, hvordan opbevarer vi det store udbytte, hvad er styrke for noget og hvordan ved vi hvor stærk en chili er? Kom til en diskussion blandt kendere og nybegyndere om chilien – verdens stærkeste frugt.

Foredragsholder er Lene Tvedegaard, indehaver af Gartneri Toftegaard og forfatter til flere bøger.

 

Praktisk info:

Tidspunkt: Lørdag den 2. september 2023!

Voksne 170 kr. - børn under 7 år er gratis. (Børn kun ifølge med voksne). Biletter købes HER

Du kan vise den ordrebekræftelse du modtager på din mail på din telefon eller på print ved indgangen.

Obs. medbring gerne selv mælk eller yoghurt til at dulme!

Max. deltagere 140.

  

                                                                               

Chilismagning og andre arrangementer

Med jævne mellemrum afholder vi forskellige arrangementer inden for tomat- og chilismagning. Find næste arrangement her på siden.

Få flere informationer om tomat- og chilismagning

Har du spørgsmål til vores tomat- eller chilismagning, eller ønsker du blot yderligere informationer om vores arrangementer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 5621 7163 eller vores e-mail post@gartneri-toftegaard.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle dig yderligere om vores tomat- og chilismagning. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.