Vidste du at vi både har en fysisk butik og en netbutik?

Du kan også købe økologiske planter via vores netbutik i foråret. Vi har 7 forskellige leveringsdatoer at vælge i mellem og de bliver leveret direkte hjem til dig.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores gamle hyggelige drivhusbutik, så sender vi gerne planterne hjem til dig via vores netbutik.

Når du bestiller planterne, så kan du i 2024 vælge levering på følgende datoer: 

18/4 - 24/4 - 2/5 - 8/5 - 16/5 - 23/5 - 30/5

Planterne bliver forsigtigt pakket i en åben papkasse og bliver efterfølgende hentet af en fragtmand, som leverer den direkte til din hoveddør. Du har også mulighed for at skrive en bemærkning, om hvor du ønsker pakken. Det kan f.eks. være carporten, haveskuret eller hos naboen.

Det er nemt og lige til. Vi vedlægger en lille folder, som kan få dig godt i gang med dine nye planter.

Bøger, plakater og lign. kan købes året rundt i netbutikken og leveres inden for få dage.

Husk at bestille min. 8 planter for levering.

VI ÅBNER OP FOR FORUDBESTILLING I NETBUTIKKEN 1. MARTS.

Skab dit eget 
KURSUS!

VI SAMMENSÆTTER GERNE KURSER EFTER ØNSKE FOR VIRKSOMHEDER OG PRIVATE

Vi skræddersyer gerne et underholdende og inspirerende foredrag/rundvisning lige til dit behov med Lene Tvedegaard, forfatter og indehaver af Gartneri Toftegaard, som foredragsholder. Emnerne kunne f.eks. være:

Chilismagning - Teori omkring dyrkning og anvendelse af chili - Tomatsmagning – Krydderurtesmagning med vejledning i anvendelse.

Kurset/rundvisningen eller foredraget kan være en kombination af flere af ovenstående.

Hvor: Kurset eller foredraget kan foregå både ude hos Jer eller på Gartneri Toftegaard (kurset kan også afholdes på engelsk).

Hvis det ønskes, kan vi tilknytte vores skønne grønne og utroligt stemningsfyldte drivhuscafé til arrangementet. Der er plads til 50 personer i caféen og rummet kan bruges til internt møde, frokost kombineret med rundvisning eller middag om aftenen. Mad kan komme udefra eller laves på stedet – lad os sammen finde den bedste løsning.

Skriv os en mail med dine idéer og ønsker på post@gartneri-toftegaard.dk eller ring på telefon 56217163